Menu
Your Cart

150.000 Ft nettó rendelés felett a szállítás DÍJMENTES

A gyártóról: GEKA

GEKA|Lemez és profilmegmunkálás

A GEKA gépek a legkorszerűbb technológiát képviselik a piacon és ezzel hozzájárulnak az acélszerkezeti termékek fajlagos előállítási költségének csökkentéséhez. A gyors és pontos megmunkálások megbízható hátteret biztosítanak a versenyképes termékek előállításához.

Állítsa össze elképzelését, elvárásait, igényeit, s mi segítünk Önnek a megfelelő gép kiválasztásában. Mert a GEKA az egyetlen olyan lemez- és profilmegmunkáló gép gyártó a piacon, amely valóban az Ön egyéni igényeihez alakított gépet kínál

Modern technológia a lyukasztásban és darabolásban

Képzet és gyakorlott mérnökök hatékony CAD technológia segítségével tervezték a GEKA HYDRACROP hidraulikus acélmegmunkáló berendezéseinek széles skáláját, létrehozva ezzel a laposacél és profilanyagok lyukasztásának, hajlításának és darabolásának leghatékonyabb és leggazdaságosabb megoldását

Ideális:
5 különböző munkaállás található a gépen, melyet a - berendezés két végén elhelyezkedő – két független hidraulikus henger működtet. E két önálló vezérlésű hidraulikus henger segítségével szerszámcsere nélkül, egy időben, egymástól függetlenül végezhetünk megmunkálásokat.

Gazdaságos:
A GEKA a15 000 m²-es gyárterületén, a vezető mérnökeinek irányításával és 80 fős technikai személyzetével fejlesztette ki és folyamatosan korszerűsíti a rendkívül sokoldalú gyártási funkciókkal felszerelt gépeit. A legújabb technológiák és kutatások eredményeit, több szabadalmaztatott eljárást, műszaki megoldást felhasználva mindig törekszik arra, hogy termékei a legjobb minőséget képviseljék. A cég üzletfilozófiája szerint az elsődleges cél a folyamatos fejlesztés melynek eredménye a legkorszerűbb technológián és kivitelezésen alapuló minőségi gépek gyártása, elérhető áron.

GEKA

"A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa."