Menu
Your Cart

150.000 Ft nettó rendelés felett a szállítás DÍJMENTES

Szállítási, fizetési információk

Szállítási információk:

A megrendelt terméket TNT vagy DPD futárszolgálattal juttatjuk el Önöknek.

Bizonyos esetekben, 100kg feletti rendelés estén egyéb közúti szolgáltató cégek bevonásával történik a szállítás.


A megrendelt terméket a fenti kézbesítők EXPRESS vagy Economy Express szolgáltatásával juttatjuk el az Ön által megadott szállítási címre visszaigazolt, könyvelt küldeményként.

A kézbesítés munkaidőben történik, ezért szállítási címként célszerű napközbeni, munkahelyi címet megadni, de ebben az esetben kérem ügyeljen, hogy a saját neve mellett a cég, vállalkozás nevét is adja meg, illetve nagyobb cégeknél a recepciót vagy postázással foglalkozó kollégáját értesítse, hogy küldeményt vár! Ha a futár nem talál senkit a címen, értesítést hagy. Ha küldeményt vár, kérjük, mindig figyelmesen vizsgálja meg a postaládát, nincs-e benne értesítés


Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak. Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetében a szállítás és visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani. 

Jóllehet minden esetben igyekszünk megbízható és gondos szállítmányozó Partnerrel együttműködni, előfordulhat, hogy a küldemény sérülten érekzik.

Ilyen esetben kézbesítéskor a futár ellenjegyzésével ellátott átvételi jegyzőkönyv rögzítése szükséges. A csomag tartalmát azonnal ellenőrizni szükséges, és amennyiben hiányos, úgy annak tényét is fel kell vezetni a jegyzőkönyvre


A jegyzőkönyvben rögzíteni kell tehát:

- a fuvarlevél számát

- a problémát (pl: feltépett csomagolás)

- a hiányzó, sérült küldemény tényét


Ennek elmulasztása esetén sajnos nem áll módunkban a tételek pótlása.


Szállítás díjszabása (nettó rendelési érték alapján)

  • Rendelési érték 1 – 150.000 Ft között a házhoz szállítás díja: 15.500 Ft. + ÁFA
  • Rendelési érték 150.000 Ft felett ingyenes.

Összekézítési díj

20.000 Ft nettó rendelési összeg alatt 3000.- Ft összekészítési díjat számolunk fel.


Szállítási határidő

Sztenderd termékek: a megrendelés visszaigazolásától, illetve a kapott előlegbekérő teljesítésétől számitott 5-10 munkanap.

Egyedi termékek: a megrendelés visszaigazolásától, illetve a kapott előlegbekérő teljesítésétől számitott 10-20 munkanap.

Vegyes rendelési tételek: a megrendelés visszaigazolásától, illetve a kapott előlegbekérő teljesítésétől számitott 10-15 munkanap.Ügyfélszolgálat, személyes áruátvétel

Személyesen: 1131 Budapest Reitter F. u. 132.

Ingyenes parkolás az udvarban - behajtás a Keszkenő utca felől

Telefonon: 1/329-1717

Emailen: info@protoolkft.huA megrendelt termék ellenértékének és a házhoz szállítás díjának fizetésének módja

Felhasználó    a          megrendeléssel          tudomásul       veszi,   hogy    fizetési kötelezettsége  keletkezik.     

A megrendelt termék fizetésének módja az alábbiak szerint történhet:

  • Banki előre utalással: A rendelést követően azonnal visszaigazoljuk a rendelést, illetve a visszaigazoló emailben megküldjük "DÍJBEKÉRŐ" bizonylatunkat. Ezen szerepelnek a vonatkozó fizetési instrukciók - bankszámlaszámunk, megrendelésszám (amelyre hivatkozni kell az átutalás megjegyzés / közlemény rovatában). A rendelést a banki teljesítést követően rögzítjük rendszerünkben és a szállítási határidők is ennek napjától datálódnak.
  • BARION banki fizetéssel: Honlapunkon lehetősége van kártyás fizetésre is. Online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/201
"A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa."